Revolut a devenit foarte popular în ultimii ani datorită conturilor bancare digitale simple și accesibile pe care le oferă. În plus față de conturile curente, Revolut oferă și posibilitatea de a accesa un credit rapid și convenabil. Iată cum poți obține creditul Revolut în doar câțiva pași simpli.

Revolut a fost fondată în 2015 cu misiunea de a simplifica gestionarea financiară pentru oameni într-o lume tot mai conectată digital. Platforma a început ca o aplicație de schimb valutar cu comisioane reduse, dar a evoluat rapid într-o suită completă de servicii financiare, inclusiv conturi bancare, carduri preplătite, investiții în acțiuni și criptomonede, precum și împrumuturi rapide.

Împrumutul rapid oferit de Revolut se remarcă prin caracterul său simplu, rapid și flexibil. Acest serviciu se adresează situațiilor în care ai nevoie de bani imediat și nu vrei să treci prin procesele lungi și birocratice ale băncilor tradiționale. În cadrul platformei Revolut, poți solicita un împrumut rapid direct din aplicație, fără a fi nevoie să vizitezi o sucursală bancară sau să completezi documente complicate.

Inainte de a lua o decizie, citeste despre credit Revolut pareri la zi si vezi daca se pliaza pe nevoile tale.

Avantajele împrumuturilor rapide prin Revolut

 1. Viteză și comoditate: Procesul de aplicare pentru un împrumut rapid prin Revolut este extrem de simplu și rapid. Ai nevoie doar de dispozitivul mobil și de aplicația Revolut pentru a completa cererea. Aproape instantaneu, vei primi decizia privind eligibilitatea și suma împrumutului.
 2. Flexibilitate: Revolut îți permite să alegi suma dorită și perioada de rambursare care ți se potrivesc cel mai bine. Acest nivel de personalizare îți oferă control asupra planului de rambursare și te ajută să gestionezi mai eficient împrumutul.
 3. Comisioane transparente: Revolut este renumit pentru transparența sa în ceea ce privește comisioanele și taxele. În momentul în care aplici pentru împrumut, vei fi informat clar cu privire la costurile implicate, inclusiv dobânda și alte taxe.
 4. Fără penalități ascunse: Platforma se străduiește să evite surprizele neplăcute pentru utilizatori. Astfel, în cadrul aplicației vei găsi un calculator care îți va arăta costurile totale ale împrumutului înainte de a finaliza cererea.

Accesare credit Revolut Romania

Verifică eligibilitatea În aplicația Revolut, accesează secțiunea “Credit” și completează chestionarul pentru a verifica eligibilitatea. Vei primi răspunsul în câteva minute.

Alege suma și perioada de rambursare

Dacă ești eligibil, poți alege suma de împrumut dorită și perioada de rambursare între 6 și 36 luni. Ratele lunare vor fi calculate automat.

Semnează contractul

Revizuiește condițiile creditului și semnează electronic contractul direct în aplicație. Este nevoie doar de selfie și document de identitate pentru verificare.

Primești banii în cont

După semnarea contractului, suma împrumutată va fi transferată instant în contul tău Revolut. Poți folosi banii imediat pentru orice ai nevoie.

Rambursezi în rate lunare

Rambursarea se face lunar prin debitarea automată a ratelor din contul tău Revolut la data scadentă. Poți rambursa anticipat fără comisioane.

Cum vezi, accesarea creditului Revolut este rapidă, 100% online și fără drumuri la bancă. Condițiile sunt avantajoase, iar banii pot fi folosiți imediat. Este o soluție modernă și convenabilă de finanțare pentru nevoi personale sau de business.

Accesare credit Revolut, de ce sa iei un imprumut?

Proces 100% digital și rapid

Spre deosebire de băncile tradiționale, la Revolut tot procesul de creditare, de la aplicare până la primirea banilor, se face 100% online, direct din aplicație. Nu trebuie să te deplasezi la bancă și poți obține creditul în câteva minute.

Verificare instantă a eligibilității

Revolut folosește algoritmi avansați care analizează datele tale financiare pentru a determina eligibilitatea. Vei ști aproape instant dacă poți primi creditul și care este suma maximă disponibilă.

Perioade flexibile de rambursare

Perioada de rambursare poate fi aleasă între 6 și 36 luni. Astfel, poți opta pentru rate mai mici pe o perioadă mai lungă de timp.

Fără garanții sau drumuri la bancă

Spre deosebire de bănci, creditul Revolut se acordă fără garanții sau drumuri epuizante la bancă. Totul se rezolvă digital din aplicație.

Banii disponibili imediat

Odată aprobat creditul, banii ajung instant în contul tău Revolut. Îi poți folosi imediat pentru necesitățile tale.

Costuri și dobânzi rezonabile

Dobânzile și comisioanele percepute de Revolut sunt competitivi față de sistemul bancar clasic. Totul este transparent și știi din start costul total al creditului.

Poți rambursa anticipat fără penalități

Dacă intri la bani, poți rambursa creditul mai devreme fără comisioane sau penalități. Doar informezi Revolut din aplicație.

Suport clienți disponibil non-stop

Beneficiezi de asistență prompă din partea suportului clienți Revolut, disponibil non-stop prin chat, e-mail sau telefonic.
Așadar, un credit de la Revolut este rapid, avantajos și extrem de convenabil. Merita luat în calcul atunci când ai nevoie urgentă de bani, fără chichitele și birocrația bancară clasică.

Conditii accesare credit Revolut

Condițiile creditului oferit de o instituție financiară precum Revolut pot varia semnificativ și pot fi influențate de o serie de factori. În general, condițiile creditului pot include următoarele aspecte:

 1. Eligibilitate și Cerințe de Înregistrare: Pentru a obține un credit Revolut, ar trebui să îndeplinești anumite cerințe de eligibilitate. Acestea pot include vârsta minimă, statutul de rezidență sau chiar un istoric financiar pozitiv.
 2. Suma și Durata Creditului: Condițiile creditului vor specifica suma pe care o poți împrumuta și perioada pe care o ai la dispoziție pentru a returna împrumutul. Acestea pot varia în funcție de nevoile tale financiare și capacitatea de rambursare.
 3. Rata Dobânzii: Un aspect crucial al creditului este rata dobânzii, care reprezintă costul împrumutului. Este important să înțelegi dacă dobânda este fixă sau variabilă și cum se calculează.
 4. Comisioane și Taxe: Condițiile creditului trebuie să ofere detalii cu privire la eventualele comisioane și taxe asociate, cum ar fi comisioanele de închidere anticipată, comisioanele de procesare a plăților etc.
 5. Garantii: În funcție de suma și tipul creditului, s-ar putea să fie necesară furnizarea unor garanții sau securități. Acestea pot include bunuri personale, garanții bancare sau alte tipuri de activuri.
 6. Procesul de Aplicare și Aprobare: Condițiile vor detalia procesul de aplicare pentru credit și ceea ce trebuie să faci pentru a fi considerat pentru aprobare. Acest proces poate implica furnizarea de documente financiare sau verificarea datelor tale personale.
 7. Rambursarea și Penalizări: Condițiile creditului vor indica modalitatea de rambursare, frecvența plăților și eventualele penalizări în caz de întârziere sau de nerespectare a termenilor.
 8. Impactul Asupra Scorului de Credit: În cazul în care Revolut furnizează servicii de credit, este important să înțelegi că împrumuturile pot afecta scorul tău de credit. Plățile la timp și gestionarea responsabilă a creditului pot avea un impact pozitiv.

Credit Revolut Pareri 2023

În primul rând, verifică bine rata dobânzii. Uite, nu vrei să te trezești că plătești o sumă mai mare decât te-ai așteptat, doar din cauza dobânzilor mari. Așa că, dă o privire bănuților pe care îi vei returna peste timp.

Apoi, să vorbim de perioada de rambursare. Câte luni sau ani ai ca să plătești totul? Nu te arunca într-un angajament pe termen lung dacă nu ești sigur că poți face față plăților lunare. Nu vrei să ajungi să-ți faci griji în fiecare lună, nu-i așa?

Hai să nu uităm de comisioane și taxe ascunse. Uite, uneori apar niște costuri care parcă apar din senin. Așa că, citește cu atenție contractul și întreabă-i pe cei de la Revolut despre orice detaliu obscur. Nu vrei surprize neplăcute.

Ah, și un alt lucru important: analizează-ți bine situația financiară. Nu-ți lua un credit dacă te afli într-o perioadă dificilă sau incertă din punct de vedere financiar. Un credit poate fi un ajutor, dar trebuie să fii sigur că poți face față rambursărilor fără să-ți complice viața.

Accesare credit Revolut pe termen lung?

Deci, când iei un împrumut pe termen lung, înseamnă că iei bani împrumut de la o bancă sau o altă instituție și te obligi să îi returnezi într-un interval mai lung de timp, adică de obicei mai mult de un an. Gândește-te la asta ca la o aventură pe termen lung în care te încrezi că vei putea plăti o anumită sumă în fiecare lună pentru o perioadă mai lungă.

Acum, astea sunt câteva chestii la care să fii atent:

 1. Rata dobânzii: Asta e suma de bani pe care trebuie să o adaugi la împrumutul tău pentru privilegiul de a-l împrumuta. Cu cât e mai mare rata dobânzii, cu atât plătești mai mult în final.
 2. Rambursările lunare: Trebuie să plătești o sumă în fiecare lună pentru a-ți achita datoria. Asigură-te că ești în stare să faci asta fără să-ți faci griji în fiecare lună.
 3. Perioada împrumutului: E cât de mult timp ai la dispoziție pentru a-ți plăti înapoi împrumutul. Cu cât e mai lungă perioada, cu atât ratele lunare pot fi mai mici, dar plătești mai multă dobândă în total.
 4. Totalul plătit: Aici e totul într-un nutshell. Calculează cât o să plătești în total până la finalul împrumutului. Adică împrumutul inițial + dobânzi + eventuale comisioane.
 5. Starea ta financiară: Ești sigur că vei avea bani să plătești înapoi pe termen lung? Situația ta financiară ar trebui să fie stabilă și să te simți confortabil cu această responsabilitate.

Accesare credit Revolut pe termen scurt?

Un credit pe termen scurt reprezintă o formă de finanțare oferită de instituții financiare (bănci, instituții de credit, cooperative de credit etc.) persoanelor sau întreprinderilor pentru o perioadă relativ scurtă de timp, de obicei între câteva luni și doi ani. Acest tip de credit se adresează necesităților de finanțare temporare, cum ar fi gestionarea lichidităților, acoperirea cheltuielilor neașteptate sau finanțarea unor proiecte cu durată redusă.

Iată câteva aspecte cheie referitoare la un credit pe termen scurt:

 1. Perioada de rambursare: În general, creditele pe termen scurt au o perioadă de rambursare mai scurtă în comparație cu creditele pe termen lung. Aceasta poate varia de la câteva săptămâni până la câteva luni sau un an. Rambursarea se face în rate lunare sau chiar într-o singură plată la scadență.
 2. Suma împrumutată: De obicei, sumele împrumutate în cazul creditelor pe termen scurt sunt mai mici decât cele în cazul creditelor pe termen lung. Aceasta se datorează faptului că riscul asumat de instituțiile financiare este mai mic pe o perioadă mai scurtă.
 3. Dobânda și costurile asociate: Dobânda percepută la creditele pe termen scurt poate fi relativ mai mare decât cea a creditelor pe termen lung, deoarece instituțiile financiare doresc să-și compenseze riscul mai mare pe o perioadă mai scurtă. Este important să analizați cu atenție rata dobânzii, comisioanele și alte costuri asociate pentru a înțelege costurile totale ale creditului.
 4. Scopul împrumutului: Creditele pe termen scurt sunt adesea utilizate pentru nevoi urgente sau temporare de finanțare, cum ar fi plata furnizorilor, acoperirea cheltuielilor operaționale sau aprovizionarea pentru perioade de creștere a afacerii. Aceste credite pot fi și o soluție temporară pentru clienții care așteaptă încasarea unor facturi sau plăți.
 5. Procesul de aplicare: Procesul de obținere a unui credit pe termen scurt implică completarea cererii de credit, furnizarea de informații financiare și documentație relevantă, precum și evaluarea riscului de credit de către instituția financiară. În funcție de politica instituției, procesul poate fi mai rapid în cazul creditelor pe termen scurt.
 6. Securizarea creditului: În unele cazuri, instituțiile financiare pot solicita garanții sau colaterale pentru creditele pe termen scurt, pentru a minimiza riscul lor. Aceste garanții pot include active ale împrumutatului, cum ar fi proprietăți imobiliare sau echipamente.
 7. Flexibilitatea rambursării: Un beneficiu al creditelor pe termen scurt este că rambursarea are loc într-un interval de timp relativ scurt. Acest lucru poate fi avantajos pentru persoanele sau afacerile care doresc să-și elibereze rapid obligațiile financiare și să-și mențină flexibilitatea financiară.

Asadar, pot lua credit Revolut din aplicatie?

1. Accesarea aplicației:

 • În primul rând, asigură-te că ai instalat și te-ai înregistrat în aplicația mobilă Revolut.

2. Verificarea eligibilității:

 • În secțiunea dedicată creditelor sau împrumuturilor din aplicație, este posibil să găsești informații despre eligibilitatea ta pentru un credit. Aceasta ar putea include criterii precum vârsta, veniturile, istoricul financiar etc.

3. Alegerea tipului de credit:

 • Revolut ar putea să ofere mai multe opțiuni de credite sau împrumuturi pe care le poți alege în funcție de nevoile tale, cum ar fi credit de consum, credit pentru locuință, credit pentru afaceri etc.

4. Furnizarea de informații personale și financiare:

 • Aplicația te-ar putea ghida prin furnizarea detaliilor personale și financiare necesare pentru evaluarea creditului. Aceste informații pot include veniturile tale, istoricul de credit, informații despre locuință și altele.

5. Evaluarea riscului de credit:

 • Revolut ar putea să utilizeze datele furnizate de tine pentru a evalua riscul tău de credit. Acest proces ar putea implica o analiză a istoricului tău financiar, veniturilor și altor factori relevanți.

6. Ofertă de credit:

 • În funcție de evaluarea riscului și de politica internă a Revolut, vei primi o ofertă de credit. Aceasta ar putea include detalii precum suma împrumutată, rata dobânzii, perioada de rambursare și orice comisioane asociate.

7. Acceptarea ofertei:

 • Dacă ești de acord cu oferta de credit, vei putea accepta condițiile prin intermediul aplicației. Acest lucru ar putea implica semnarea digitală a unui acord de împrumut.

8. Rambursarea creditului:

 • După ce ai acceptat oferta, vei trebui să respecți termenii și condițiile de rambursare. De obicei, rambursarea se face în rate lunare și poate fi automată din contul tău Revolut sau din alt cont bancar.

9. Gestionarea creditului:

 • Prin intermediul aplicației, vei putea monitoriza starea creditului tău, efectua plăți, verifica soldul și alte informații relevante.

Este important să reții că toate aceste etape sunt generale și pot varia în funcție de politica și caracteristicile serviciului Revolut, precum și de reglementările financiare din țara ta.