Te afli in impas financiar si ai nevoie urgenta de bani, adica o situatie care nu mai suporta amanare?

Apeleaza la o institutie financiara nebancara ca sa nu mai pierzi timpul legat de aprobarea unui imprumut.

De obicei, cand vrei sa iei un imprumut de la banca ai nevoie de o multime de acte si adeseori trebuie sa pierzi timpul la ghisee.

Pe langa acest aspect ti se mai cere si un prag de venit peste care nu se poate trece de obicei cu un salariu minim sau cu o pensie mica.

Si atunci te simti nevoit sa apelezi la cunostinte sau rude ca sa obtii banii de care ai nevoie.

Totusi, si aceasta ultima metoda este greoaie deoarece trebuie oferite explicatii si amanunte legate de scopul utilizarii banilor.

Daca vei apela o institutie financiara nebancara precum Extra Simplu in cel mai scurt timp fara niciun fel de explicatii primesti imprumutul de care ai neaparata nevoie.

Institutiile financiare nebancare reprezinta tot o modalitate legala de a te imprumuta dar cu mult mai putine acte.

Astfel, poti primi de la 200 pana la aproximativ 2000 RON pe o perioada de o luna de zile chiar si daca ai fost datornic in trecut la banci.

O institutie nebancara precum Extra Simplu iti poate acorda un imprumut de nevoi personale doar cu buletinul daca persoana are domiciliul in Romania, este majora si de asemenea, are un venit legal.

Nu iti face insa probleme in privinta adeverintei de venit sau a fluturasului de salariu pentru ca este foarte putin probabil sa ti se ceara un astfel de act.

Daca ai un cont bancar unde primesti o suma de bani lunar atunci Extra Simplu va fi cel mai probabil de acord sa iti ofere cei 2000 lei.

Avand in vedere ca in acest moment foarte multi dintre romani sunt prezenti in Biroul de Credit cu datorii e mai greu ca niciodata sa obtii un credit rapid fara garantii si fara prea multe intrebari.

Iata totusi o varianta de luat in calcul de care se pot bucura si cei rau platnici si asta pentru ca Extra Simplu IFN nu interogheaza arhiva Biroului de Credit cu listele restantierilor.

Ce se intampla totusi in cazul neefectuarii la timp a ratelor?

Intarzierea la rambursare va atrage dupa sine nu numai dobanzi penalizatoare de 2%/zi, ci si inceperea unui proces complex de recuperare, caz in care se poate ajunge si in instanta.

De aceea, este bine sa fii cu bagare de seama atunci cand ceri un imprumut deoarece este important ca la finalul contractului sa poti returna creditul.

Imprumutul Extra Simplu se ofera doar pe internet, adica trebuie sa accesezi site-ul companiei si sa completezi o cerere de credit urmand ca banii sa ti se vireze in contul personal in mai putin de 48 ore de la aplicare.

Varsta minima de finantare este de 18 ani, iar varsta maxima nu poate depasi 75 ani.

Odata ce apelezi la un credit nebancar trebuie sa consulti contractul ce contine ce obligatii se impun dupa semnarea sa electronica.

De obicei, a doua zi lucratoare poti merge la cel mai apropiat bancomat pentru ridicarea sumei pentru care ai fost acceptat.