Atunci cand ai de rezolvat una sau mai multe situatii urgente, nu mai ai timp de completat probabil diferite acte si ai nevoie de solutii simple dar si rapide.

Poti sa ai, de exemplu, o urgenta medicala care necesita o anumita suma de bani.

In acest caz, nu mai ai timp sa astepti pana cand angajatorul iti elibereaza adeverinta de venit.

Te gandesti cum sa scapi de aceste cerinte cand ai de rezolvat situatia urgent.

Solutia exista si aceasta poate veni deseori de la IFN-uri, care au lansat special pentru asemenea situatii creditele rapide online.

Indiferent cum s-ar numi aceste imprumuturi, ele pun la dispozitia clientilor sume mici de bani pe perioade scurte de timp.

Ceea ce este complet caracteristic pentru acestea si nu este neaparat un lucru imbucurator este faptul ca aceste imprumuturi au costuri mari in comparatie cu unele oferte bancare.

In prezent putem spune ca aceste credite reprezinta varianta de a te imprumuta intr-un mod cat mai simplu.

Cu toate ca sunt scumpe, totusi creditele rapide nebancare sunt preferate de o mare parte dintre romani atunci cand vine vorba sa obtina un imprumut facil si simplu.

Daca e sa luam in considerare dificultatile pe care le intampinam adesea pe la banci, nici nu prea am avea alte variante la dispozitie.

Institutiile financiare nebancare sunt o sursa sigura si legala de a obtine un credit pentru ca sunt autorizate chiar de Banca Nationala a Romaniei pentru a-si desfasura activitatea.

Deci, din acest punct de vedere, nu ai de ce sa iti faci griji.

Atunci cand esti intr-un impas financiar este bine sa incerci mai intai sa te imprumuti de la banci pentru ca imprumuturile sunt de foarte multe ori mai ieftine.

Daca nu obtii suma dorita sau nu te incadrezi in conditiile de eligibilitate ale bancii, numai in acest caz este recomandat sa te orientezi catre imprumuturile rapide de la IFN-uri.

Si asta pentru ca sursa sigura de credite cand nu indeplinesti conditiile pentru o finantare bancara ramane produsele de tip rapid de la IFN.

De regula, aceste imprumuturi rapide sunt mici, de ordinul a catorva mii de lei, pana la 5.000 lei maxim.

Daca ai nevoie de sume mai mari trebuie sa te reorientezi catre un credit de nevoi personale bancar sau nebancar care, sa zicem, iti aduce o suma mai mare pe o perioada de creditare de maximum 5 ani.

Daca nu te incadrezi in niciunul dintre aceste credite de nevoi personale, te poti orienta catre IFN-uri care acorda credite ipotecare.